Afscheid van een tweeling


Afgelopen week werd ik gebeld naar aanleiding van het droevige bericht dat de aanstaande ouders van een tweeling aan het einde van hun zwangerschap een kindje hadden verloren. Het is natuurlijk bijzonder ingewikkeld om tegelijkertijd te rouwen om het kindje dat je hebt verloren en tegelijkertijd te genieten van je andere kindje dat het wel heeft gered.

 

Schrijfster Denise Hilhorst van frissezin sprak met drie vrouwen die ook afscheid moesten nemen van hun tweelingkinderen en ze beschreef hun bijzondere verhalen.

Ik wil niet opnieuw mijn baby verliezen 1 (pdf)

Ik wil niet opnieuw mijn baby verliezen 2 (pdf)

Op weg naar de operatiekamer gaf hij me een afscheidsschopje (pdf)

Het gemis is alleen maar sterker nu ik Caleb heb (pdf)

Anna Den Heijer schreef haar bijzondere verhaal genaamd

Hannah, onzichtbare tweelingzus

 

Heb je naar aanleiding van deze verhalen nog vragen? Neem dan gerust even contact met met op suzanne@twinsvideoblog.nl

Geef een reactie