Ochtendprogramma over tweelingen en genetisch onderzoek


Zaterdag 22 juni organiseert het Nederlands Tweelingen Register speciaal voor NTR-tweelingen en hun familieleden een ochtendprogramma over tweelingen en genetisch onderzoek. Er wordt een film (25 minuten) vertoond over 25 jaar tweelingenonderzoek in Nederland, professor Dorret Boomsma houdt een lezing over doorbraken in humaan genetisch onderzoek en doctor Jacqueline Vink vertelt over het nieuwe vragenlijstenonderzoek dat nu eerst bij ouderen en over een aantal maanden bij (jong)volwassenen van start gaat.

Raymond_Robert_broer2

Raymond en Robert

 

Deelname aan deze ochtend is gratis, maar in verband met de catering is aanmelden verplicht. U kunt zich onder vermelding van ‘lezing 22 juni’ aanmelden per e-mail VragenlijstNTR10@vu.nl of per telefoon 020 598 8792. Vermeld a.u.b. met hoeveel personen u wilt komen. Uw kinderen, familieleden of andere belangstellenden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Geef een reactie