Welke opvoedingsvraag heb jij?


Het blijft leuk om nieuwe tweelingouders te ontmoeten. Of dat nou online gebeurt of ‘live’ tijdens een TWINspiratie-avond. Elke tweelingouder heeft zijn eigen verhaal en dat maakt het wel zo divers. Ik vind het leuk om te horen hoe andere ouders tegen de opvoeding van hun tweeling aankijken. Sommige ouders hebben veel vragen over de opvoeding, bijvoorbeeld over het omgaan met conflicten of het verdelen van de aandacht. Ook krijg ik veel vragen over de keuze samen of apart naar school. Ik vind het altijd leuk om mee te denken en advies te geven.

Jasmijn en Roya

Jasmijn en Roya

Ik probeer op mijn website zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, maar misschien zijn er belangrijke onderwerpen die ik over het hoofd zie. Dus mijn vraag aan jou:

Welke opvoedingsvraag heb jij?

Mail je vraag naar suzanne@twinsvideoblog.nl

 

Geef een reactie