Tweeling en meerling fotografie


 

Fotografe Jennifer Baretta uit Den Haag leverde een aantal prachtige foto’s voor mijn boek. Ze vertelt waarom ze graag meerlingen fotografeert.

‘Waarom ik meerlingen fotograferen zo leuk vindt? Newborn baby’s fotograferen is al heel speciaal. Het vergt ook veel tijd om dit goed te doen. Maar om dan twee of meer baby’s tegelijk te fotograferen vind ik helemaal bijzonder!

Miraç en Mislina

Miraç en Mislina

Het mooiste vind ik om de baby’s op dezelfde manier naast elkaar te krijgen. Als het plaatje gewoon past en klopt, dan is de fotosessie voor mij geslaagd. Als ik na afloop van de shoot naar huis rijd, kan ik niet wachten tot ik de foto’s kan gaan bekijken en bewerken.

Ik heb als newborn fotograaf al een aantal tweelingen mogen fotograferen en onlangs ook een drieling. Het is ontzettend leuk om te zien dat elke sessie weer anders verloopt. Elk kindje is anders en dit vergt dus ook soms een andere aanpak. Juist dit geeft voor mij als fotograaf een uitdaging en tegelijk ontzettend veel voldoening.

Faylinn , Jessy en Maxim

Faylinn , Jessy en Maxim

Terwijl ik bezig ben zitten  de ouders (en soms ook grootouders) op de bank te genieten van hun wondertjes en dat geeft mij een heel bijzonder gevoel. Daarom hou ik ook zoveel van mijn beroep.

Als ik na afloop van de sessie een berichtje krijgt hoe ontzettend blij ze met de foto’s zijn en dat ik een prachtige herinnering voor ze heb kunnen maken, dan krijg ik echt kippenvel.’

Faylinn,  Jessy en Maxim

Faylinn, Jessy en Maxim

 

Wil je in contact komen met Jennifer Baretta? Kijk dan eens op haar website

Love and Joy Fotografie

Logo Love en Joy

 

 

Geef een reactie