The Closest of Stangers: mooi verhaal over een tweeling


De bijzondere tweelingband blijft ons fascineren. Nancy Segal schreef het mooie verhaal The Closest of Strangers over de twee-eiige tweelingzussen Ann Hunt and Liz Hamel die gescheiden zijn opgegroeid en elkaar na 78 jaar voor het eerst ontmoetten.

In dit artikel vertelt Nancy Segal over haar onderzoekservaringen op het gebied van de bijzondere tweelingband. Ze geeft haar visie op het ontstaan van deze band, waarbij ze een duidelijk onderscheid maakt tussen een-eiige en twee-eiige tweelingen.

theClostestOfStrangers

De hechte band tussen tweelingen blijft voor velen een bijzonder onderwerp. Toevallig werd ik afgelopen week benaderd voor een documentaire over een een-eiige tweelingtiener. Maar hierover later meer in een volgende blogpost.

Heb jij een bijzonder verhaal over jouw tweeling en wil je die graag delen? Ik vind het altijd leuk om verhalen en foto’s te ontvangen 🙂 via suzanne@twinspiratie.nl

 

Geef een reactie